18 juni 2021

Media’s schachtenkoning en -koningin 2019 – 2020!

26-2-2020 Op 20 februari was het dan zover: de wedstrijd voor Media’s schachtenkoning en -koningin van dit jaar! Onze schachtjes en porretjes kwamen met hun beste brein en hun ongetwijfeld hard geblokte clubkennis naar GATE15, de ene al wat nerveuzer dan de andere. Wie zou Media en haar leden het beste kennen? Eens enkele rondes gepasseerd waren, ging de strijd tussen de beste schachten verder. Aan de kant van de jongens nam Joost het op tegen Louis, aan de kant van de meisjes ging het tussen Cato, Maxime, Zoë en Linde. Na de halve finale was onze schachtenkoning al bekend… maar voor de titel van schachtenkoningin moesten Cato en Linde de finale nog spelen. De finale was pittig spannend, maar op het einde kwamen de winnaars duidelijk uit de bus. *tromgeroffel* … Louis en Cato zijn onze nieuwe schachtenkoning en schachtenkoningin! *toeters en confetti* Hoe verliep de wedstrijd voor onze nieuwe koning en koningin? Louis: “Ik had enorme zenuwen voor de wedstrijd en nam het misschien iets te serieus. Uiteindelijk is het toch wel kalm verlopen. Ik had het gevoel dat iedereen zich amuseerde en er werd wat afgelachen. Het was eigenlijk toffer dan ik had verwacht. Ik vind het fijn om te winnen omdat ik nu weet welke geschiedenis er achter het doorgeeflint van de schachtenkoning zit. Ik ben blij dat ik een deel mag uitmaken van die geschiedenis.” Cato: “Op de avond zelf was ik enorm aan het stressen omdat ik echt heel graag schachtenkoningin wilde worden. En als ik iets graag wil, dan ga ik ervoor. Tijdens de vragenrondes probeerde ik me rustig en gefocust te houden, en dat heeft geloond. De sfeer was heel gezellig omdat je voelde dat alle schachten het elkaar gunden. Ik was enorm opgelucht toen ik won. Het is voor mij een enorme eer om de titel van schachtenkoningin te mogen dragen.”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LinkedIn
Share
Instagram