18 juni 2021

Anciens maakten Stadswaag nog eens onveilig

11-3-2020 Vrijdag! Joepie, weekend! Alle studenten gaan naar huis, maar dat is buiten Media gerekend. De avond van 28 februari was namelijk het ideale moment voor onze anciens om de Wagetol en de Klimax te vereren met hun aanwezigheid! Enkele van onze schachten spraken met de anciens en kregen anekdotes, weetjes en een tikje advies mee. Peter (Quaestor, Webmaster, Peter): “De droppings met jenever moesten afgeschaft worden omdat mensen daar te zat van werden. In mijn schachtenjaar heb ik eens het verkeer geregeld in de Bisschoppenhoflaan. Een medeschacht dat jaar had geplast op het tapijt van de toenmalige praeses.” Laurenz (Scriptor, Cultuur, Schachtenmeester): “Een stukje advies voor toekomstige praesidiumleden: zorg voor een goede start en goede communicatie onder elkaar, en wees gestructureerd. Heb ook vertrouwen in elkaar. In mijn eerste praesidiumjaar had onze praeses vertrouwen dat wij onze taken goed uitvoerden, en dat hielp veel. Voor we het jaar hadden gestart, hadden we allemaal al eens afgesproken en zo een goede band gevormd. En Pokémon GO kwam toen ook uit! Zo maakten we er een leuk jaar van.” Evelyn (Ab-actis, Quaestor, Vice-praeses, Meter, Mentor): “Mijn advies is: altijd blij zijn voor elkaar met overwinningen. Zoals bijvoorbeeld bij de wedstrijd voor schachtenkoning. Dat zorgde er in mijn schachtenjaar voor dat we hechter werden als groep.” Jeffrey (Schachtentemmer, Ab-actis, Peter): “Je kunt mij nog altijd omkopen met Duveltjes. Dat is iets wat door de jaren heen altijd is gebleven, van mijn schachtenjaar tot nu!” Raf (Schachtentemmer, Schachtenmeester, Peter, Bierkeizer): “Ik heb ooit een verhaal gehoord over de oprichters van Media. Zij gingen op een avond eens feesten in De Prof. Het was enorm druk, maar ze besloten het schild van Andoverpia van de muur te halen. Op de één of andere manier hebben ze dat naar buiten kunnen dragen zonder dat iemand het doorhad. Eens ze buiten waren, hebben ze het op de grond gelegd en gingen ze erop plassen.”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LinkedIn
Share
Instagram