4 augustus 2021

Zo was Media’s doop, volgens de schachtenmeester en een schacht

19-10-2019 De doop is gepasseerd, dus we hebben weer een lading kersverse Media-schachten! Schachtenmeester Max en por Celien vertellen hoe zij de doop ervaarden. De doop was voor mij echt tof langs de “goede” kant ervan. Natuurlijk liep niet alles zoals gepland, maar improvisatie was in dat geval onze beste vriend. Ik denk (hoop) dat de schachten het ook niet hebben gemerkt en dat ze wel een leuke doop hebben gehad. We waren tenslotte redelijk mild vergeleken met andere verenigingen. Ik ben blij dat ik dit achter de rug heb en hoop op een zalig jaar. We hebben nu ook kunnen zien wat onze schachten allemaal aankunnen en wat niet. Dit jaar zijn ze echt een supergroep die de Stadswaag onveilig gaat maken in de naam van Media. PS: Mijn doopfrak stinkt nog altijd superhard en da’s de schuld van de schachten! Dixit Max Mijn doop was eigenlijk super leuk! Eerst kwam ik jammer genoeg een uurtje te laat aan vanwege school, maar het praesidium had daar heel veel begrip voor. Eens daar aangekomen, begon ik enorm hard te twijfelen of ik me nog wel ging laten dopen. Ik had er schrik voor na filmpjes die ik opgezocht had, en alle verhalen die ik gehoord had van andere studentenverenigingen. Het fantastisch praesidium heeft mij echt gerustgesteld. Uiteindelijk heb ik toch besloten om mij te laten dopen, en eerlijk? Ik heb er geen seconde spijt van gehad! Onze doop was zelfs leuk! Ik heb van elk moment genoten, gek hé? Ja, zelfs de lookshampoo (die ik nog overdreven hard ruik) en de schachtenpap eten waren leuke momenten. De doop samen met een geweldige groep mogen doen, geeft me achteraf nog een beter gevoel! Het allermooiste moment tijdens de doop was toen ik aan kwam gewandeld, wel natuurlijk helemaal koud (maar daar had het geweldige praesidium weeral voor gezorgd, een lekker warm dekentje kregen we over ons) voor dat PRACHTIG lintje waar ik alles voor gedaan had. ‘s Avonds naar de Klimax gaan met dat pas verdiende lintje, geweldig. Ik voel me zo fier! Ik spreek nu uit ervaring, de doop was fantastisch. Ik heb het gevoel gekregen dat ik dankzij de doop echte vrienden voor het leven heb gemaakt! Bedankt, Media! Dixit Celien

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LinkedIn
Share
Instagram