18 juni 2021

De beste kostuumtips voor Halloween

25-10-2019 Het is weer die tijd van het jaar, Halloween komt eraan! Hoewel het feest vroeger meer iets voor de Amerikanen was, waait het de laatste jaren over naar ons land. Ga je binnenkort naar een Halloweenfeestje waar je nog geen verkleedideeën voor hebt? Laat ons je daarbij helpen! Voeg meer toe aan je kostuum Een Halloween-outfit die je zelf samengesteld hebt zal altijd veel meer indruk maken dan een gekocht kostuum. Ben je toch geen fashonista? Probeer dan enkele accessoires of extra kledingstukken te vinden. Denk maar aan vampiertanden, een speelgoedmes of een nephand. Zo geef je toch je eigen draai aan je Halloween-look! Tweedehandswinkel Om een outfit samen te stellen of om iets extra eraan toe te voegen, is het een goed idee om eens rond te snuisteren in een tweedehandswinkel. Daar vind je vaak heel unieke items aan zachte prijsjes. De meest gekende tweedehandswinkel in Antwerpen is natuurlijk Think Twice, waarvan er ondertussen vier winkels zijn (in de Jezusstraat, Lange Klarenstraat, Nationalestraat en Kammenstraat). Een overvloed aan keuze, dus. Make-up en contactlenzen De juiste make-up kan je kostuum een niveau hoger tillen. Zo kun je gebruik maken van nepbloed, wat je zelf kunt maken of in een carnavalswinkel kunt kopen. Lippenstift en oogschaduw kun je op een normale manier gebruiken om je gezicht meer op te doen vallen, maar ook bijvoorbeeld om blauwe plekken na te maken. Wil je helemaal shinen? Ga dan voor een paar gekleurde lenzen, misschien in felrood of juist pikzwart. Let wel op dat je die niet te lang draagt en er zeker niet mee gaat slapen! Toch nog niet geïnspireerd? Hier is nog een lijstje met goedkope kostuumideetjes: https://www.savethestudent.org/shopping/best-cheapest-halloween-costumes.html

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LinkedIn
Share
Instagram