18 juni 2021

Dit was Media’s weekend in Berlijn!

09-11-2019 Media heeft in het weekend van 1 tot 3 november Berlijn helemaal op z’n kop gezet! Por Maxime vertelt in deze blogpost hoe plezant het weekend voor haar was. Berlijn was voor mij echt een heel erg fijne ervaring. Als ik het in 3 woorden zou moeten beschrijven, dan kies ik voor: lachen, gieren en brullen. We hadden een ontzettend leuke mix van geschiedenis, lekker eten, kunst en feesten. Het weekend was echt leuk in elkaar gestoken. Het evenwicht tussen de “verplichte” activiteiten en vrije tijd was ook goed verdeeld. We maakten een wandeling door de stad, bekeken het Holocaust Memorial, zagen de wereldklok en bewonderden de West Side Gallery. Naast het proeven van de cultuur, dronken we ook lekkere cocktails en hebben we veel gedanst. Het was een stressvrij weekend waar ik volledig van heb genoten. Het is enorm leuk om te zien hoe iedereen met elkaar omgaat. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar binnen Media. Ik vind het superleuk dat ik daar deel van mag uitmaken. Voor mij maakte dit het weekend helemaal af: het samen zijn met mijn vrienden van Media. Dixit Maxime

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LinkedIn
Share
Instagram