18 juni 2021

Zeg eens, hoe eet jij het liefst jouw durum?

06-12-2019 Onze jaarlijkse Werum? Durum! Cantus was naar goede gewoonte weer enorm tof! Naar aanleiding van de heerlijke durums die daar werden geserveerd door ons praesidium, leek het interessant om bij Media en de andere cantusgangers eens te polsen wat zij het liefst in hun durum zien zitten. Quaestor Caitlin: “Wortels, sla, komkommer, frietjes en looksaus!” Por Sharity: “Ik eet mijn durum het liefst met kip en cocktailsaus. Op vlak van groenten mag er alles op zoals komkommer, tomaat, ijsbergsla, kool enzovoort. Maar absoluut geen ajuin!” Por Marylise: “Ik heb graag van alles wat in mijn durum. De juiste hoeveelheid van lekker sappig vlees met de juiste verhouding van groentjes erbij, zodat je alles in je durum proeft. Het liefste met mayonaise erin, hoewel een durum met looksaus ook enorm lekker kan zijn. Als alles goed gedoseerd is, heb je in mijn ogen een geslaagde durum en die van Media waren perfect!” Schacht Luka: “Ik bestel altijd hetzelfde bij de kebabzaak: voor mij graag een durum met alle groentjes erop en eraan, andalouse en feta kaas alstublieft!” Por Aurélie: “Ik heb al lang geen durum meer gegeten omdat ik vegetarisch ben geweest, maar als ik hem nu zou eten, zou dat met zo weinig mogelijk groentjes en zoveel mogelijk looksaus zijn!” Cantor Bjoke: “Een durum met kip, sla, komkommer, tomaat, frietjes, feta en looksaus of samoerai.” Schachtenmeester Max: “Alles erop en eraan met cocktailsaus.”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LinkedIn
Share
Instagram