4 augustus 2021

De beste (slechte) openingszinnen!

09-3-2019 Slechte openingszinnen! Een guilty pleasure van ons allemaal. Speciaal om jullie wat inspiratie te geven om die knappe boys en schoon grietjes te fixen, geven enkele Medianen hun beste slechtste openingszinnen met jullie mee! Verhoog je flirtskills met 10000 door deze openingszinnen: *Doe teken met je vinger dat iemand naar jou moet komen* Als die persoon naar je toe komt, zeg je “Ik heb u nu al met 1 vinger doen komen, stel u eens voor wat ik met 2 vingers kan doen.” – Lode Voor de vrouwen onder ons: • “Seg, zijt gij Hans?” “Huh nee?” • “Aah jammer, anders was ik wel uw grietje geweest vanavond.” – Lucas “I’m learning about important dates in history, will you be one of mine?” – Lies “Ben je vastgebonden? Want ik zou je los doen.” – Sara *Als iemand een ijsje koopt* “Weet je zeker dat je een ijsje wilt? Want zelfs ik smelt als ik in je ogen kijk.” – Maori “Uw ogen zijn zo blauw dat ik erin verdrink.” – Evelyn “B14″ … “Oh sorry, ik dacht dat dit een automaat was, because you’re looking like a snack.” – Jeffrey “Hebt gij geen koppijn? Uit de hemel vallen moet toch zeer doen?” – Raf Ziezo, met deze openingszinnen scoor je gegarandeerd op je volgende avondje uit. Doe het veilig en thank us later! xoxo

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LinkedIn
Share
Instagram