18 juni 2021

Cantussen

Media op de biaarcantus van Antwerpen 2015

Je hebt er misschien al wel eens van gehoord: ‘een cantus’. Studenten praten erover en gaan er naartoe, maar jij hebt nog geen idee wat dat allemaal inhoudt. Speciaal voor mensen zoals jou, organiseert Media als allereerste cantus van het jaar de ‘Cantus For Dummies’.

Wat kan je daar zoal van verwachten? Wij zorgen voor uitleg en informatie omtrent het verloop van een cantus en wat de gebruikelijke en minder gebruikelijke dingen zijn om te doen, maar natuurlijk willen we ook dat jij je amuseert. Wanneer iedereen de basisregels dus kent, zal de échte cantus starten. Voor een vaste prijs kan je genieten van onbeperkte, frisse pintjes en een hele avond samenhorigheid door middel van het liedjes zingen uit onze groene codex.Media op openluchtcantus van de Flamingos

Wat als ik liever geen bier drink? Je kan bij ons komen cantussen op eigen drank, daarvoor vragen we dan een aparte prijs, maar we sluiten niemand uit op basis van drankvoorkeur!

Wablieft(!?), groene codex? De groene codex is als het ware een soort cantusbijbel. In deze codex staan de liedjes die zullen worden gezongen doorheen de avond. Heb je nog geen codex, dan kan je ook daarvoor bij ons terecht die avond.

Op de Cantus For Dummies is iedereen welkom, dus al heb je nog nooit een cantus meegemaakt, ben je niet de beste zangvogel ooit en weet je verder nog niet zeker of je bij Media komt, kom maar af! Wij ontvangen je met open armen en kijken er naar uit je beter te leren kennen! Misschien is deze avond nét wat je nodig had om zeker te weten dat je bij een studentenclub wil komen!

LinkedIn
Share
Instagram