18 juni 2021

De Klimax

Stel je voor : het is een doorsnee avond in de week. Na een zware dag op school heb je behoefte aan ontspanning. Je ploft je dan maar in je luie zetel met een cola in je ene hand en een afstandsbediening in de andere. Na nog een pizzaatje te hebben opgewarmd besluit je een douche te pakken en te gaan slapen. Stiekem kijk je al uit naar het einde van de weekend, zodat je eindelijk weer eens kan gaan feesten.

Komt dit tafereel je bekend voor? Of lijkt het net iets dat totaal niet bij jou past? In ieder geval, maakt dit niet veel uit. Wij van Media willen je avond weer kleur en sfeer geven!

Hoe? Door een geweldig feestje in ons stamcafé de Klimax natuurlijk! De speakers op het luidst, de glazen volledig vol. Ruil je zetel en afstandsbediening eens om voor wat zotte dansmoves en een pintje. Of een halve liter. Of ben je eerder een wijnliefhebber? Ook dit maakt niet veel uit, want op elke avond zijn er wel enkele drankpromoties! Deze gaan gepaard met enkele leuke acties zoals shotjes of cocktails. Kortom, reden genoeg om eens langs te komen!

Kort samengevat: onze feestjes gaan elke avond van start vanaf 21.00u in cafĂ© de Klimax. Vaak is het voltallig praesidium aanwezig en zij hopen er keer op keer een echt leuk evenement van te maken. 
Maar ook op andere dagen is er veel te bleven in en rond de Klimax. Kortom, reden genoeg om eens langs te komen en je normale avond in te ruilen voor een abnormale.

Klimax

Adres

Stadswaag 19 
2000 Antwerpen

LinkedIn
Share
Instagram