Wij Media brengen altijd feest!

FEEST

FEEST

Zin in een geweldig feestje? Altijd welkom in ons stamcafé de Klimax natuurlijk! De speakers op het luidst, de glazen volledig vol. Op onze feestjes is er altijd plaats voor jouw te geke dansmoves! Op elke avond zijn er wel enkele drankpromoties! Deze gaan gepaard met enkele leuke acties zoals shotjes of cocktails van Media zelf. Kortom, reden genoeg om eens langs te komen!

SPORT

SPORT

Naast onze feestjes hebben we natuurlijk ook tal van sportactiviteiten, de ene al wat intensiever dan de andere. Sporten doe je bij ons ook nooit alleen, op onze activiteiten maar ook op ASL. Het staat voor Antwerp Students League en zij organiseren elk jaar competities tussen verschillende studentenverenigingen. Verder kan je zelf ook met behulp van een sportsticker het sportaanbod verkennen.

CULTUUR

Een studentenclub zonder cultuur zou geen studentenclub zijn. We organiseren verschillende activiteiten doorheen het jaar die iets educatiever zijn. Natuurlijk kan dat evengoed een bierdegustatie of een gintasting zijn maar ook organiseren we dit jaar misschien wel een uitstap naar een Belgische stad, een museum of een bezoekje aan het MAS .

ONTSPANNING

ONTSPANNING

Onder ontspanning zien we nog iets anders dan cultuur. Denk maar aan een leuke filmavond of een ontspannen jenever tocht. Maar ook een citytrip en andere evenementen horen er bij. Je hoeft hiervoor niet gedoopt of lid te zijn bij Media, al krijgen Media leden wel altijd korting voor deze activiteiten.

CANTUS

Je hebt er misschien al wel eens van gehoord: 'een cantus'. Studenten praten erover en gaan er naartoe, maar jij hebt nog geen idee wat dat allemaal inhoudt. Daardoor ben je elk jaar welkom op onze eigen "Cantus for dummies". Wat kan je daar zoal van verwachten? Wij zorgen voor uitleg en informatie omtrent het verloop van een cantus en wat de gebruikelijke en minder gebruikelijke dingen zijn om te doen, maar natuurlijk willen we ook dat jij je amuseert.

Wanneer iedereen de basisregels dus kent, zal de échte cantus starten. En wat als ik liever geen bier drink? Je kan bij ons komen cantussen op eigen drank, daarvoor vragen we dan een aparte prijs, we discrimineren niet op drankenvoorkeur!

Wablieft(!?), groene codex? De groene codex is als het ware een soort cantusbijbel. In deze codex staan de liedjes die zullen worden gezongen doorheen de avond. Heb je nog geen codex, dan kan je ook daarvoor bij ons terecht die avond! Nog niet zeker of cantussen iets voor jou is? Dan zorgen wij voor een apart boekje.