Geen seconde verveling bij Media!

Feest

Media is elke week te spotten in Klimax, ons stamcafé op de Stadswaag. Daar organiseren we zelf regelmatig feestjes, waaronder enkele klassiekers. Op onze Beursfuif kun je goedkope drankjes scoren door de veranderende prijslijst in de gaten te houden. En op Soirée Rougée ervaar je een elegante feestavond waarin alles in ons geliefde rood gekleed is. Krijg je niet genoeg van feesten met Media? Enkele keren per jaar organiseren we ook TD's waarbij we met andere clubs samenwerken om een gigantisch knalfeest neer te zetten.

Cultuur & ontspanning

Natuurlijk doet Media niet enkel en alleen aan feesten. Ook aan cultuur- en ontspanningsactiviteiten is er bij ons geen gebrek. Doorheen het jaar kun je ons op uitstap naar het buitenland vinden, bijvoorbeeld op de kerstmarkt in Aken. Als journalisten in spe is een bezoek aan DPG Media of De Ideale Wereld van onschatbare waarde! Rond Halloween vind je Media dan weer in een gigantisch griezelig spookhuis, House of Horror.

Sport

Daar stopt ons aanbod nog niet! Media kan de sportievelingen ook bekoren met allerlei toffe dingen. Zo gaan we intensief trampolinespringen bij Mega Bounce of glijden we af en toe een schaatsbaan op. Ben je een echt competitiebeest? Dan kun je met Media meedoen aan de ASL (Antwerp Student League). Daar nemen we het in verschillende disciplines - basketbal, volleybal en/of voetbal - op tegen andere Antwerpse studentenclubs.

Cantus

Een cantus is een onmisbaar deel van het leven in een studentenvereniging. Bij Media is dat niet anders! Voor de eerstejaars en andere nieuwelingen in het studentenleven organiseert Media jaarlijks de "Cantus voor Dummies". Het komt erop neer dat we met zijn allen gezellig bier (of water of andere drank) drinken en studentikoze liedjes zingen uit een codex, oftewel een liederenboek. Op de Cantus voor Dummies leren we je ook alles over hoe een cantus verloopt, en wat de do's and don'ts zijn. Plezier is in ieder geval de prioriteit!