In de koekenstad blij en gezwind...

Media vertegenwoordigt de studenten Communicatie, Journalistiek, Organisatie & Management en Marketing- en Communicatiesupport aan AP Hogeschool. Onze opleidingen hebben campus Meistraat als uitvalsbasis, vlakbij het Theaterplein in hartje Antwerpen.
Maar onze club is er voor iedereen! We verwelkomen studenten van andere opleidingen en scholen telkens met open armen.

Je vindt Media ook vaak terug in ons stamcafé Klimax op de Stadswaag. Meerdere keren per week zijn we daar van de partij voor leuke babbels, lekkere drankjes en goede feestjes.

Zowel onze visuele aanwezigheid op campus Meistraat als persoonlijk contact met leden en niet-leden zijn erg belangrijk voor ons. We zijn daarom vaak te vinden op de campus – maar ook daarbuiten – om samen te studeren, te lunchen of te ontspannen.

feesten

Media, Media, onbevreesd... al sinds 1995!

In 1995 scheidde een groep studenten zich af van een andere studentenclub om Media op te richten. Manu Jacobs, Jim Mangelschots en enkele medestudenten vonden met Media een thuis in de Kleine Opera, een klein caféetje dat overigens nog altijd bestaat. Het kleine clubje was succesvol: studenten maakten zich lid, lieten zich dopen en een aantal van hen kwamen in het praesidium terecht. Traag maar gestaag werkte Media zich op in de Antwerpse studentenwereld. Manu Jacobs, Jim Mangelschots en de vele andere praesidiumleden doorheen de jaren lieten Media uitgroeien tot de club van vandaag: jong, geëngageerd en altijd bereid om haar leden een fijne studententijd te bezorgen.

feesten3
279552449_122307577120040_9164052463536568283_n