In de koekenstad blij en gezwind...

Media vertegenwoordigen de studenten Communicatiemanagement, Journalistiek, Organisatie & Management en Marketing- en Communicatiesupport aan AP Hogeschool. Onze faculteit is gelegen in de Meistraat, vlakbij het Theaterplein en in hartje Antwerpen. 

Je kan ons ook vaak in ons stamcafé de KLIMAX op de Stadswaag terugvinden voor een babbeltje en een drankje.

Zowel onze visuele aanwezigheid op campus Meistraat als persoonlijk contact met leden en niet-leden zijn erg belangrijk voor ons. Zo doet Media aan actieve ledenwerving, zijn we aanwezig op de campus en vergaderen we regelmatig om op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt onder onze leden.

Mede dankzij onze website en sociale media slagen we erin vele studenten van onze campus, maar ook andere campussen, te bereiken.

CLUBLIED

In de koekenstad blij en gezwind
is de Media-club weer eens op zwier.
En drinken zij leeg pint na pint
tot een uur of 2 of 3 of 4. 

Media, Media daar moet je zijn
Voor prachtige schachten en porren zo fijn!

Media, Media, onbevreesd!
Wij Media brengen altijd feest!

Media, Media, onbevreesd!
Wij Media brengen altijd feest!

Media, Media, onbevreesd... al sinds 1995!

In 1995 richtte Manu Jacobs en enkele medestudenten Media op. Zij en de vele andere pro-senioren, praesidiumleden, leden en anciens wisten Media te laten uitgroeien tot de club die het nu is. Een jonge, geëngageerde club die er is om haar leden een fijne studententijd te beleven.

Studentenvereniging Media werd dus in het schooljaar 1995 – 1996 opgericht, dit maakt ons een relatief jonge club. Sinds de start van deze prachtige vereniging hebben al meer dan honderd mensen hun hart en ziel in Media gelegd om deze Antwerpse vriendengroep te maken tot wat ze nu is.

 

Vier jaar later verliet onze club de Kleine Opera voor een ander café: Hill Diar, een legendarisch café dat al een aantal jaren failliet is. Het is in dit café dat Media haar grote dagen beleefde, het werd zelfs één van de grootste verenigingen van Antwerpen! Grote TD’s werden georganiseerd, hopen schachten en porren werden gedoopt, tijdloze vriendschappen werden gesmeed …

Toch kon dit sprookje niet blijven duren.